Z poprzednim miesiącu poszło 304 GB bez żadnych ograniczeń.
- Wszystko, co dotyczy ofert Internetu mobilnego.
To akurat nie jest standardem
Czy ktoś może wie gdzie w Sosnowcu, Katowicach lub okolicach można przenieść nr do RBM7Mnp? W zeszłym roku bez najmniejszego problemuprzeniosłem w Plazie w Sosnowcu, w tym roku obsługa niezbyt kumata i prawdopodobnie mają tylko startery przenoszące do Siema, na Warszawskiej też nie było.
A z innej sieci mozna przeniesc sie do Siema?
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Tego to nie wiem. Poszukuję RBM7MNP. W galerii katowickiej pani zaczęła proces przenoszenia i okazało się, że dla dostępnego startera nie można przypisać RBM7MNP.
Nie24bis24 pisze:A z innej sieci mozna przeniesc sie do Siema?
Panowie, czy ktoś z Was wie gdzie w Warszawie od ręki mają dostępne startery do przeniesienia na RBM7? Szukałem w Łukowie i w Siedlcach lecz nigdzie nie mają. Czas goni bo właśnie jedna karta już wygasła, a druga lada dzień.
Podobno w CH Gocław kiedyś się dało, ale potem ktoś pisał, że miał już problem...
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png
W Płocku w galerii Mazovia jakiś czas temu mieli. To kawałek od Warszawy, ale możesz się na wycieczkę wybrać.
Ten internet to jest tak po prostu za darmo czy trzeba doładowywać co jakiś czas jakąś kwotą?mpiter pisze:Kochani, szybkie pytanko. Dawno już nie czarowałem w RBM i wyleciało mi z głowy.
Które wybrać, Energy czy RBM na Kartę 5 żeby osiągnąć DIL na rok? (mam juz bonusy z przeniesienia).
Myślę nad drugą kartą sim do dual sima jako internet.
nie próbowałeś cofnąć się kilka stron wstecz?
Czy do RBM5 można przenieść numer z Orange którego ważność na połączenia wychodzące minęła? Na połączenia przychodzące konto jest ważne prawie rok. I przy okazji przenosił ktoś ostatnio w Krakowie lub gdzieś w Małopolsce?
niegrzesio0401 pisze:Czy do RBM5 można przenieść numer z Orange
no pomyliłem się, do RBM7MNP, już przenosiłem tylko że aktywny numer na połączenia wychodzące, pytanie czy można przenosić nr z zablokowanymi wychodzącymi?24bis24 pisze:niegrzesio0401 pisze:Czy do RBM5 można przenieść numer z Orange
takgrzesio0401 pisze:czy można przenosić nr z zablokowanymi wychodzącymi?
Sam tak przenosiłem kilka numerów OFNK.
Nie było nic na KG i zablokowane wychodzące.
Operacja się powiodła i pacjent przeżył
Nie było nic na KG i zablokowane wychodzące.
Operacja się powiodła i pacjent przeżył
z zaciągniętym kredytem w Orange przeniesieszNie było nic na KG i zablokowane wychodzące.
Mi się udało nawet przenieść całkowicie zablokowaną kartę wg 18 PKT. 1.4 RŚUT.24bis24 pisze:z zaciągniętym kredytem w Orange przeniesieszNie było nic na KG i zablokowane wychodzące.
to nie ma znaczenia czy sztuczny ruch to był,adacomp pisze:Mi się udało nawet przenieść całkowicie zablokowaną kartę wg 18 PKT. 1.4 RŚUT.
po prostu da się przenieść z zablokowanymi wychodzącymi z Orange.
24bis24 pisze:to nie ma znaczenia czy sztuczny ruch to był,adacomp pisze:Mi się udało nawet przenieść całkowicie zablokowaną kartę wg 18 PKT. 1.4 RŚUT.
po prostu da się przenieść z zablokowanymi wychodzącymi z Orange.
Dotyczy wszystkich sieci? Czy tylko orange?