- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Na darmowym starterze nie ma żadnych bonusów.
Jest tylko 1 zł na koncie + pakiet kwotowy 4 zł.
Bonusy na 5 dni (2 GB z dodatkami i ten 500 MB z dodatkami) są po doładowaniu 30 zł.
Karta przyszła mi w poniedziałek, włożyłem ją do modemu, 2 MB poszło i konto puste.
Bonusy na 5 dni (2 GB z dodatkami i ten 500 MB z dodatkami) są po doładowaniu 30 zł.
Karta przyszła mi w poniedziałek, włożyłem ją do modemu, 2 MB poszło i konto puste.
Czy może mi ktoś w końcu wyjaśnić czy konto vs pakiet kwotowy to to samo co konto vs promocyjne złotówki w Playu?Braymer pisze:Na darmowym starterze nie ma żadnych bonusów.
Czy tak samo aktywacje pakietów w Plusie odbywają się z Konta a niemożliwe są z "bonusu"?
Z daleka widać, że idą po taniości. Cała ta kampania, oprawa graficzna, kolorystyka...qcom pisze:Ktoś by mógł pomyśleć że opakowanie i karta są z dwóch różnych sieciauvi pisze:Jak bieda z nędzą
@up, tia...
źrodło: https://www.plushbezlimitu.pl/download/ ... a_za_0.pdfAbonent, który przed zmianą taryfy posiadał promocyjny okres ważności konta na usługi wychodzące, wydłużony na zasadach określonych w Regulaminie Promocji Rok Ważności Konta, po zmianie taryfy będzie miał ustawiony okres ważności konta na usługi wychodzące zgodnie z Cennikiem Taryfy Plush bez limitu, nie krócej niż 30 dni od dnia zmiany taryfy.
Kompetencje konsultantów... Oni przecież znają się najbardziej na tym, na czym bezpośrednio zarabiają, czyli na umowach. Z tego co wiem, szefostwo ich ciśnie, mają szkolenia, które muszą zaliczać, więc nie wierzę, że kilka dni po wprowadzeniu oferty nic nie wiedzą. Tyle, że na tej ofercie nic nie zarabiają
Promocyjne w Plusie służą tak samo jak w Play + Internet rozliczany cennikowo, jeśli nie mamy aktywnego pakietu MB.auvi pisze:Czy może mi ktoś w końcu wyjaśnić czy konto vs pakiet kwotowy to to samo co konto vs promocyjne złotówki w Playu?
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Gdzieś rzuciło mi się w oczy, że te promocyjne w Plusie są ważne tak długo jak konto, a nie 30 dni jak w Mini Max, prawda to?
Załóżmy, że korzystałbym z wersji nielimitowanych rozmów na komórki za 25 zł + pakietu 300 MB za 5 zł oraz sporadycznych rozmów na starcjonarne i sms.
Czy dobrze rozumuję, że jeśli przeniosę numer do Plusha i zaplanuję sobie doładowywać po 30 zł miesięcznie, by do każdego doładowania dostać 20 zł, to zrobi mi się skarbonka rosnąca o 20 zł na miesiąc, która w dwunastym m-cu będzie miała nie więcej niż 240 zł oraz miesiąc ważności konta?
Załóżmy, że korzystałbym z wersji nielimitowanych rozmów na komórki za 25 zł + pakietu 300 MB za 5 zł oraz sporadycznych rozmów na starcjonarne i sms.
Czy dobrze rozumuję, że jeśli przeniosę numer do Plusha i zaplanuję sobie doładowywać po 30 zł miesięcznie, by do każdego doładowania dostać 20 zł, to zrobi mi się skarbonka rosnąca o 20 zł na miesiąc, która w dwunastym m-cu będzie miała nie więcej niż 240 zł oraz miesiąc ważności konta?
1. Chyba tak, bo ja miałem jakiś starter do testów i tam zdaje się nadal mam te 4zł na promocyjnym, choć ważnosć na wychodzące już wygasła.
2. Chyba tak tylko nie wiem czy możesz mieć zero na koncie żeby korzystać z no limit, coś tam chyba stało w regulaminie.
2. Chyba tak tylko nie wiem czy możesz mieć zero na koncie żeby korzystać z no limit, coś tam chyba stało w regulaminie.
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png
Cytuję artykuł: http://www.telepolis.pl/wiadomosci/polk ... 31440.html
"Doładowania od 5 do 30 zł przedłużają ważność konta na zasadzie 1 zł = 1 dzień. 50 zł przedłuża o 90 dni, zaś za 100 zł - o 180 dni."
[ Dodano: 2014-09-29, 20:06 ]
Czy faktycznie jest tak jak piszę? Bonusy skumulują się do 240 zł?
"Doładowania od 5 do 30 zł przedłużają ważność konta na zasadzie 1 zł = 1 dzień. 50 zł przedłuża o 90 dni, zaś za 100 zł - o 180 dni."
[ Dodano: 2014-09-29, 20:06 ]
Chyba chyba, gruba ryba, jak mówiła moja nauczycielka matematyki, gdy ktoś nie był pewien rozwiązania.3G pisze:1. Chyba tak, bo ja miałem jakiś starter do testów i tam zdaje się nadal mam te 4zł na promocyjnym, choć ważnosć na wychodzące już wygasła.
Czy faktycznie jest tak jak piszę? Bonusy skumulują się do 240 zł?
Nie wiedziałem że od 8 września "wystartowała" taryfa Plush na kartę...
Pozdro 4 users
Pozdro 4 users