maxiop pisze:Wow a gdzie dawali Arca za free ja przy przedluzeniu musialem dac za swojego 317 zł.
Jeśli jest się w sieci od dawna i deklaruje się na wysoki abonament (lub ma się go od początku) to oczywiste jest, że operator będzie zachęcał do pozostania u niego, zamiast przeskakiwać do konkurencji, która także ma czym nas do siebie skusić.
orson_dzi pisze:Jakoś jestem przewrażliwiony na punkcie przepłacania i marnowania pieniędzy
.
Doskonale Cię rozumiem, ale wiesz to wszystko kwestia zarobków. Gdyby było mnie stać, chętnie kupiłbym sobie nowy telefon z górnej półki zaraz po wyjściu na rynek, lecz z racji, iż jeszcze nie mam stałych dochodów poluję na okazje cenowe.
Tak jak powyżej, HTC Touch Diamond - cały komplet za 200zł + ładowarka i uchwyt samochodowy. Czekam aż w końcu do mnie dotrze... Przeklęty DHL. Kurier był zamówiony przez sprzedawcę na środę, przyjechał w piątek... Co to za firma? Minął właśnie drugi tydzień od wpłacenia pieniędzy za telefon. Zamierzałem się z nim oswoić przez ten czas wolny, a tymczasem nie mam możliwości. Nowy system (Windows Mobile), dla mnie poznany tylko po okładce.