malin_f1 pisze:Mateusz7 pisze:Ok, już wszystko wiem. Ta promocja nie łączy się ani z 6 miesiącami za darmo, ani z rabatem Orange Open Extra.
Jeżeli ktoś potrzebuje, posiadam kod -20% dla przenoszących numer z innej sieci. Niestety niepotrzebnie go odkupiłem. Szczegóły na PW.
W poniedziałek rozmawiałem z *400 kody rabatowe łączą się z OOE (pytałem o przedłużenie umowy). Rozmowę mam nagraną w razie czego będę reklamował.
Zamierzam przedłużyć ale dopiero po świętach, z uwagi na najlepsze oferty które zawsze są po świętach.
Czy ktoś wie czy przed świętami będzie jeszcze jakaś zmiana cennika dla indywidualnych ?
Kody rabatowe łączą się OOE. Niestety, jak wpiszesz kod 20 % to wyklucza on kod na 6msc za darmoche. Coś takiego nie przejdzie.
menstorm pisze:Ponawiam pytanie
Czy dla przedłużających umowy dają jeszcze zniżki na Tel czy juz tego nie ma??
Zniżek na telefon nie ma, w większości przypadków jest system ratalny, gdzie rata jest stała. Jedynie dla firm można coś wynegocjować.
Zniżkę możesz otrzymać jedynie na opłatę abonamentową.
samboman pisze:zielony71 pisze:Przykro mi, ale po tym jak oferta dla firm była przez ostatnie 2 lata cały czas gorsza niż dla indywidualnych. to przestałem ją śledzić i w tej chwili nie potrafię Ci pomóc.
W zasadzie trochę źle opisałem obecną sytuację. Aktualnie posiadam taryfę Smart Plan Multi II Max (cesja dokonana z os. fizycznej na DG) więc czy w tym przypadku będę mógł otrzymać ofertę dla klientów indywidualnych?
Tylko oferta dla firm Cię obowiązuje.
Jeśli masz jakąkolwiek usługę stacjonarną od Orange to możesz rok wcześniej przedłużyć abonament na telefon komórkowy - Pakiet dla Firm z Internetem 28,78 netto za dwa numery + rata za telefon jak będziesz chciał sprzęt.
Jeśli nie masz to polecam Pakiet Mobilny - 74,99 netto za 3 numery + rata za sprzęt jak będziesz chciał telefon.
Jak żadna opcja Ci nie odpowiada to zwykła, standardowa oferta, która jest na stronie.