bed pisze:Powinno się dać ustawić albo przez menu serwisowe, do którego kodu nie znam, albo przez #*#*4636*#*#
Dzięki.
3G pisze:Moim zdaniem da się, nie mam tego telefonu, ale bawiłem się i ogólnie wymuszanie pasm działa to i wymuszenie LTE powinno działać. A może nawet wymuszalem LTE, nie pamiętam już.
No właśnie również się bawiłem w punkcie, ale nie było SIM i nie było widać menu wyboru jeśli takowe istnieje. Ewentualnie słabo szukałem.
mn9 pisze:*#2683662#(ServiceMode)dalej klikasz --->[2]--->[1]--->[1]--->[2]--->[1]--->[4]--->[4]--->[0]
Ostatnie [0] to wszystkie częstotliwości LTE,jak wybierzesz inny numer to wymusisz konkretną częstotliwość.
Dzięki!
Orientujesz się może czy takie ustawienia pozostaną po ponownym uruchomieniu telefonu czy trzeba ponownie wszystko ustawić?
cedrus pisze: Potwierdzam - w S7 edge jest dostęp do wyboru pasm sposobem jw.
OK, dzięki.
tomi81 pisze:Widać też kolejne poczynione modernizacje na odcinku Białystok - Warszawa - wszystkie pozwolenia z UKE na to pasmo są już zrealizowane.
Knurowiec również? Ostatnio jak jechałem to niestety zasięg marny w tej okolicy (SIM Orange).
tomi81 pisze:Plus w kolejowych testach UKE znowu będzie miał praktycznie ciągły LTE tam gdzie N! tylko wyspowy i znowu, przez jakiś czas, ZSZ będzie się miał czym w reklamach chwalić :-/
Kiedy dokładnie będzie badanie?