kowcio pisze:Trafiła mi się okazja nowego Samsunga Monte z salonu Plusa, za 300 PLN- cena super
Tyle samo co mój tata dałeś za monte
kowcio pisze:Bateria super
Potwierdzam mojemu tacie zawsze wytrzymuje ponad 10 dni
Gdzie e250 trzymał max 5 dni
kowcio pisze:Wada to też obudowa, bo się świeci jak psu jajca i jak zdejmę fabryczną folię, to się zniszczy wyjątkowo szybko
Ale ładnie wygląda
kowcio pisze:Teraz już wiem, że na dotyku idzie pisać SMSy
A ja mimo wszystko jeszcze się do tego nie przekonałem
knopers pisze:może w Pixonie trzeba troszkę "wduszać" ale w Avili rewelacja
Skoro tak piszesz to znaczy że pixon ma fatalny dotyk. Bo mnie już avila wkurzała swoim dotykiem
kowcio pisze:Ona się świetnie trzyma i nie ściągnę jej do póki nie odpadnie
U taty dopiero po jakimś ponad miesiącu się odkleiła. najciekawsze jest to że telefon ma już chyba ze 4 miechy a folia na wyświetlaczu wygląda tak samo jak przy wyjmowaniu telefonu z pudełka
kowcio pisze:Mam jedną wadę. Klawisz cofania do poprzedniej pozycji jest fizyczny.
Dla mnie to ogromna zaleta. bawiłem się niedawno Lg dotykowym i cały czas zamiast cofnąć wchodziłem w jakieś podręczne menu czy coś takiego
kowcio pisze:Tak więc aparat w domu przy oświetleniu dziennym nie robi dobrych zdjęć, takie średnie. Natomiast na dworze są bardzo ładne. Dzisiaj wstawię fotkę zrobioną w pokoju, jutro zrobię gdzieś na mieście.
Rzeczywiście monte robi całkiem przyjemne zdjęcia na dworze ale jak miałem jeszcze W715 to porównywałem je na kilkudziesięciu zdjęciach oczywiście tych samych miejsc i SE jednak wypadał lepiej. Oczywiście zdjęcia porównywane na komputerze
kowcio pisze:Jakosć rozmów jest świetna.
No na mnie szału nie zrobiła
W810i ma jak dla mnie lepszą jakość rozmów
kowcio pisze:jak mamy 2 kreski na 5 to trzeba szykować ladowarkę
Potwierdzam. na dwóch kreskach wystarczy krótka rozmowa i telefon wyzionie ducha
kowcio pisze:Na pewno menu jest bardziej atrakcyjne i mniej nudne niż w LG,
Tutaj również się zgadzam. LG mają takie jakieś zabawkowe to menu
c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->Neo V-->Xperia P
Nokia - zakała telefonów