Ja mam mbank, ale szukałem długo dobrej karty kredytowej i znalazłem w Getin Online.....a przy okazji założyłem konto, bo jest za free i:
1. Bezpłatne przelewy
2. Bezpłatne wszystkie bankomaty
3. Karta debetowa ma paypass (płatności zbliżeniowe) i jest za darmo
Twoje 3 podstawowe warunki spełnione, a pozostałe:
4. Jak złożysz przelew do południa to pójdzie w ten sam dzień, bez żadnych ekspresowych
5. Bezpłatne w 100%
6. Możesz wpłacać kasę w oddziałach Getin Banku bezpłatnie (ale konto to jest oferowane przez ich sub oddział internetowy Getin Online i w necie musisz założyć, w placówce go nie założysz)
7. Nie spotkałem jeszcze banku, który by księgował w soboty (przynajmniej w standardzie)
8. Oprocentowania nie ma (ale bez przesady
)
9. Nie wnikałem........
Tutaj masz
link , jest jeszcze skarbonka i tam dostajesz jeszcze bonusy, ale ja wybrałem swobodne z prezentem więc w skarbonkę nie wnikałem. Myślę, że to ciekawa propozycja dla Ciebie, tylko pamiętaj Online nie zwykły Getin, bo oni nie mają tej oferty.......jak szukałem kredytówki to poszedłem do oddziału i pytam o to co miałem na mailu a Pani oczy robi....i wtedy się wyjaśniło, że ich oddział internetowy ma lepszą, bynajmniej dla mnie, ofertę......ciężko Ci będzie znaleźć opcję, w której będzie tyle Twoich warunków spełnionych jak wyżej Ci to wypunktowałem, pozdrawiam
szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)