LuiN pisze:3G - zamierzone mówisz? Kto Ci takich bajek naopowiadał?
Norbas, marcin19883, piechucki - z jakich przeglądarek korzystacie i jakie adblocki macie zainstalowane. Na Telepolis logowałem się 3 dni temu, teraz Remek podesłał mi ten wątek i nie musiałem się logować ponownie by wejść na forum. Nie blokuję reklam na Telepolis, korzystam z Firefoksa, Chrome'a i Opery z tym samym skutkiem. Wasza kolej - poszukamy przyczyny.
Cytowanie poprzedniego posta CELOWE, żeby później nie było, że coś przekręciłem.
Może ja się nie znam, ale skoro Ty Luin nie blokujesz reklam (no bo jakże to by było, żeby admin swoje reklamy...) i nie musisz się logować, a ja blokuję i w związku z tym blokowaniem muszę się logować, to wniosek jest prosty, że to nie żaden błąd i czekanie na poprawki informatyków, tylko WASZE CELOWE DZIAŁANIE i żadnych poprawek nie będzie. Chlapnąłeś... Oj nieładnie
Ale przynajmniej mamy jasność.
A blokuję reklamy bo 6 - słownie: sześć - reklam na 8 - słownie: osiem - postów to trochę szkoda moich oczu i czasu na przewijanie. Przy tym jednym poście wyskoczyły TYLKO ( ;P ) cztery (gdy adblocka wyłączyłem)