Użytkownik
Ranga
Obserwator
No mam nadzieję, że kolejne informacje o tego typu wydarzeniach będą pojawiały się w tym samym wątku (zresztą stąd w miarę ogólny tytuł) a nie w nowych ;-)kalin pisze:Jesli macie zakladac od razu temat jesli gdziekolwiek chociaz pojawi sie magiczny napis telepolis.pl to sie powstrzymajcie
kalin pisze: Poprostu straszne ze zapomnieli o tej duzej literce! Jesli macie zakladac od razu temat jesli gdziekolwiek chociaz pojawi sie magiczny napis telepolis.pl to sie powstrzymajcie;]
eee...po co dział? wystarczy przykleić ten topic i będziemy tu wrzucać wszystkie wzmianki o telepoliskalin pisze:To moze inaczej.Niech powstanie jeden dzial w ktorym to wszystko bedzie skladowane.Po co zasmiecac forum,a pozniej szukac niewiadomo ile starego tematu.Mozna przypiac jeden topic do tych ktore juz istnieja i nadac mu jakis ladny tytul.Szybciej,czytelniej i prosciej wg mnie.
Też tak myślę i tak też zrobiłem, teraz tu wrzucajcie wszystkie cytaty.piotrz pisze:eee...po co dział? wystarczy przykleić ten topic i będziemy tu wrzucać wszystkie wzmianki o telepoliskalin pisze:To moze inaczej.Niech powstanie jeden dzial w ktorym to wszystko bedzie skladowane.Po co zasmiecac forum,a pozniej szukac niewiadomo ile starego tematu.Mozna przypiac jeden topic do tych ktore juz istnieja i nadac mu jakis ladny tytul.Szybciej,czytelniej i prosciej wg mnie.
Źródło: gazeta.pl, http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 64231.htmlCzy jest się o co bić? Według GUS w czerwcu 2006 roku w Polsce było ponad 32 mln abonentów (dokładnie: 32 458) w trzech sieciach. Średnio - jak podaje portal telepolis.pl - każdy z nich wysyła osiem SMS-ów w tygodniu, co daje niemal miliard SMS-ów w miesiącu. W każde święta Polacy wysyłają ich kilkaset milionów.
Pełny artykuł "Oszust mówi: proszę czekać": http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 74263.htmlSposób na naciąganie staje się coraz bardziej popularny. Wystarczy przejrzeć fora internetowe, np. www.telepolis.pl.: "Zamieść ogłoszenia, że szukasz opiekunki do dziecka, oferujesz pracę, sprzedasz tanio telewizor i zobaczysz, jak się ludziska rozdzwonią na Twój numer Ery. Najlepiej jeszcze zrób to w paru województwach. Przy okazji będziesz miał dobrą rozrywkę, a zapewniam, że telefon nie będzie milknął przez parę dni".
heh...gość wyrwał trochę wypowiedź z kontekstuBarteXX pisze:A tu może cytatu nie ma, ale za to ktoś ma "ładną" opinię o D@rio...
http://adblog.xorg.pl/166
To Wy napiszcie o tym artykuł i wyślijcie im linka By the way, dziwne, że dopiero teraz o tym poinformowali, skoro wiadomo o tym nie od dziś. Chyba brakuje im materiałów.WitekT pisze:Ja pierdziele, ale ful profeszynel relacja... Zero wyjaśnień o unicode, itp. Zero rozwiania jakichkolwiek wątpliwości...
Może w "Twojej Komórce"? Bo widziałem ostatnio reklamę TK na telepolis.ganc2 pisze:Ja ostatnio widziałem pełnostronnicową reklamę telepolis.pl w jakimś kolorowym magazynie (serio!).
Zdaj relację jeśli będzie fajna trafi do mojej domowej biblioteczkilookass pisze:co do ksiazki to sie skusze na nia chyba w najblizszym czasieRafalM pisze:Może nie długo TELEPOLIS.PL będzie częściej cytowany przez zatarg z Polkomtelem? Jeśli chodzi o serwis nie jest zbyt często cytowany, ale Witek nawet książkę o GSM napisał.