Polecam film - Spotkanie (Encounter) jest na youtube
- Wszystko co tyczy się serwisów VOD i telewizji dowolnego rodzaju (antena, kablówka, IPTV itd.) oraz ich oferty filmowej.
Od siebie bym polecił trochę zapomniany polski film z 1967 roku "Morderca zostawia ślad" Taki kryminalno - wojenny
Właściwie wszystkie wersje Robin Hooda, nawet ta Mela Brooksa. Choć jedną z ciekawszych jest ta z Kostnerem w roli głównej, która poleci 31 grudnia na TV Puls http://tvpuls.pl/filmy/robin-hood-ksiaze-zlodziei Wersja Ridleya Scotta nie jest najgorsza, ale jakoś nie do końca w moich klimatach.
A o polecacie z nowych filmów, będących w kinach - z komedii?
Ostatnio podobało mi się "Passengers"
ja polecam "Złotą damę" i "Zagubioną dziewczynę"
"lektor" też jest dobrym filmem. Chociaż wiadomo lista filmów może być dłuuga. To, że masz teraz czas nie oznacza, że będziesz go mieć na wszystkie wymienione filmy, obejrzyj sobie 10 tytułów w najbliższym czasie
"lektor" też jest dobrym filmem. Chociaż wiadomo lista filmów może być dłuuga. To, że masz teraz czas nie oznacza, że będziesz go mieć na wszystkie wymienione filmy, obejrzyj sobie 10 tytułów w najbliższym czasie
Ostatnio oglądałem Komornika, całkiem fajny.
c35i; c45i; 3310; 6310i; t610; v360; gx17; k600i; n73; p1i; i900 omnia; c905; hero; v3; 9700; e52; 9780; 9800; F480; Nexus 4; One (M7); Moto G; iPhone SE; Xcover 3; s7; J5 2017; S9 Plus; Iphone XS; A40 ---> Iphone 14 Pro + A53 + 9900
Polecam Prestiż wciągający
Ostatnio też spodobał mi się gangsterski film zawód gangster
Ostatnio też spodobał mi się gangsterski film zawód gangster
Polecam "Siedem minut po północy" - http://www.filmweb.pl/film/Siedem+minut ... 016-714492
HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB
Musical, który otrzymał kilka Oscarów w tym roku "La la land" albo "Lion- powrót do domu"
Ostatnio byłem w kinie na "Sztuce kochania" - polecam!
Z tych co ostatnio oglądałem, to polecam Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie, Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów, X-Men: Apocalypse oraz Pasażerowie.
Człowiek nie jest w Nieskończoności jedyną istotą obdarzoną rozumem. / Tesla
Odnośnie 'Sztuki Kochania' to na pewno dobrze, że ten film powstał, ale moim zdaniem nie jest to najlepsze wykonanie filmowej roboty. W sumie to ani sama książka nie została tam dobrze wyeksploatowana, a życie bohaterki też wydaje mi się bardzo pocięte i przedstawione w różnych niezwiązanych ze sobą fragmentach
-------------------
sklep dla dzieci
-------------------
sklep dla dzieci
ja wczoraj oglądałam "Dzikie historie" hm film ciężki w sumie, bo składa się z mini historyjek o ludziach, którym puszczają nerwy. Rusza machina zła. Nie jest to żaden horror, raczej melodramat
9/10
9/10
A był już ktoś na nowych Strażnikach Galaktyki? Chętnie bym posłuchał opinie, czytam same pozytywne
A co powiecie o House od Cards nowym sezonie
Nowy sezon HoC całkiem fajny. Ale im dłużej ciągnął się serial, tym bardziej chciałem, by Francis przegrał.
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich. - ksiegowa praca
Polecam Przełęcz ocalonych Mela Gibsona. Chętnie wybrałabym się na najnowszego Obcego. Ktoś był? Jakieś wrażenia?
Ja dla tych lubiących lekkie komedie polecam film "Taxi". Pierwsza część ta z 1998 r. najlepsza
Oststnio obejrzałem "Bodygurad zawodowiec" od Netflixa. Naprawdę fajny film, z dobrymi aktorami i świetnym humorem